Kända dansbandsprofiler till Kulijuli i Helsingborg sommaren 2016!

Nu är programmet klart för sommaren på Nöjesgrytan i Helsingborg (Kulijuli). Det kommer bli klassiska Kulijuli-konceptet: nånting för alla och en hel del kända dansbandsprofiler under 4 tisdagar i Juli. Först ut gästar Danne Stråhed kvällen den 5/7, Danne har tidigare bland annat varit med i Wizex orkester. Den 12/7 kommer Lasse Sigfridsson (Tidigare Lasse Stefanz i många år) med sig har han sin son Emil Sigfridsson, även Carolina Skaarup sångerska i dansbandet Callinaz är med under denna kväll. Den 26/7 finalkvällen kommer Olle Jönsson sångare i Lasse Stefanz och även Christina Lindberg som tidigare hade sitt egna dansband "Christina Lindbergs". Hela artistlistan för 4 tisdagar i Juli kan ni se nedanför bilden.

Beskrivning om Kulijuli!

Familjeunderhållning i Slottshagen varje tisdag i juli. Upplev musik och show med såväl lokala förmågor som riksbekanta artister. Evenemanget som blivit en populär tradition började för över 40 år sedan. Föreställningarna är gratis men det finns möjlighet att boka sittplats för en liten summa pengar. Ta med vännerna och picknickkorgen och upplev glada tisdagskvällar fylld med underhållning.

Mer information finns att se här!

Här är hela Kulijuliprogrammet:

Tisdag 5 juli
Danne Stråhed
Lisa Ajax
Nils Olsson
Hillesgårdens revygäng
Carolina Tholander
Agnes Frisk
Niklas & Sofia
Tommy Persson
Ramlösa Brunnssextett

Tisdag 12 juli
Mojje
Stefan Ljungkvist
Lasse & Emil Sigfridsson
Gert Lengstrand
Carolina Skaarup
Lotta Jönsson
Ingela Wahlgren
Linda & The 4 Bucks

Tisdag 19 juli
David Lindgren
Maja Gullstrand
Martin Svensson
Eddie Oliva
Helsingborgsrevyn
Likas Schönefeld
Ulf ”Masken” Andersson
Prebens Pågar

Tisdag 26 juli
Olle Jönsson
Ann-Louise Hansson
Christina Lindberg
Magnus Johansson
Arlövsrevyn med Kent Nilsson och Jennie Rosengren
Anders Mårtensson
Lou Rossling
Domnivet

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter