20 års jubileum för Sägnernas hus i maj 2016!

I maj månad firar Sägnernas Hus 20 år och detta kommer att firas med dans i dagarna 2 till Matz Bladhs och Flamingokvintetten. Mer information om tider ser ni längre ner på sidan på bilden som jag har gjort. Dansbandssidan.com vill även passa på att säga Grattis till Sägnernas Hus till deras jubileum och hoppas på 20 år till minst. / Christian på Dansbandssidan 


Ta med dig husvagnen / husbilen och ha en skön helg. OBS!! Elplats bör bokas om ni vill ha det, vi har begränsat antal. En mängd aktiviteter-runt ikring Mat och pub öppet även under dagen på lördagen.


Historia om sägnernas Hus!

Sägnernas hus startade 1996 och är en ombyggd tillbyggd och renoverad gård, belägen i en vacker omgivning med åkrar och skog runt omkring. Konstnär Lea Lindell och hennes man Sven-Gunnar har byggt och skapat anläggningen. I april 2012 tog vi över verksamheten och vi har för avsikt att fortsätta på den inslagna vägen men med lite fler evenemang än tidigare. Vår bas är danskvällarna (för alla åldrar, se dansprogram) till Sveriges populäraste dansorkestrar. Nu kan man även dansa på tisdagkvällar under semesterperioden, när det är som skönast ute.
Foto/Design:Dansbandssidan.com
Foto/Design:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter