20 års jubileum & ny skiva väntar för Claes Lövgrens i April!

I april månad händer det mycket för grabbarna i Claes Lövgrens. Bandet firar 20 år och släpper dessutom sin nya skiva "Vägen Hem" den 15e April, på 3 spår sjunger Andy och på 1 spår sjunger Calle, utöver det så är sista låten på skivan en duett med Claes Lövgrens sambo Åsa Sjöberg. Bandets hemsida är även uppdaterad och väldans snygg  så ta chansen att gå in på denna genom länken nedanför. Claes Lövgrens är fullbokade 2016 och har redan bokat in sin kalender fram till sommaren 2017! Det går helt enkelt oerhört bra för bandet ute på dansbanorna. För mer information och nyheter kring bandet kolla även in deras Facebooksida här

 

Grattis till 20 års Jubiléet Claes Lövgrens säger Christian på Dansbandssidan.com!
Claes Lövgrens består av: 

Claes Lövgren - Sång, Klaviatur och Dragspel
Andreas Olsson - Bas
Calle Stifors - Lead gitarr och Sång
Andy Johansson - Trummor och Sång

 

www.claeslovgrens.se

Foto: Från Claes Lövgrens Facebooksida!
Foto: Från Claes Lövgrens Facebooksida!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter