En kväll med Callinaz på Törringelund i Skåne!

Igår avslutades påskhelgen med dans på Törringelund där Callinaz fanns på plats. Dansbandssidan.com gjorde denna kväll ett reportage med bilder samt filmer och dessa kan ni ta del av lite längre ner på sidan. Det blev en härlig kväll till ljuvliga toner från Skånebandet som levererade fantastiskt bra. Bandet imponerar på mig musikaliskt och är genom goda människor rakt av. Callinaz kommer inom ett par år att nå stora framgångar, jag skulle bli mycket förvånad annars. Snygga scenkläder ordning och reda på scen trevligt bemötande mot allt och alla samt deras "Live" musik som imponerar med dessa duktiga musiker. Tusen tack till Callinaz och till Törringelund för en underbar dag med ljuvlig mat av Törringe samt underbara mackor i pausen och god service rakt igenom. Man känner sig verkligen välkommen till Törringelund! / Christian på Dansbandsssidan.com 

Övriga bilder från dagen!

Filmer från kvällen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter