En kväll med Fernandoz i Skurup/Skåne!

Igår den 25/3 fick Dansbandssidan.com följa med Fernandoz en heldag med början i Lund där grabbarna hämtade upp mig för vidare färd mot Skurups Folkets Park där kvällens dans skulle ske. Jag passade givetvis på att hjälpa grabbarna med att packa in alla instrument och förbereda allt inför kvällens dans. Skurup Folkets Park bjöd därefter på god fika samt en härlig middag innan dansgästerna ankom. Det blev en mycket härlig kväll till ljuva toner av Fernandoz. Det var mitt första riktiga reportage sedan Kalle kom tillbaka till Fernandoz efter runt 10 års frånvaro. Dessa musiker är fantastiska människor att umgås med och jag kunde inte haft en bättre arbetsdag denna långfredag till Fernandoz. Tusen tack till Fernandoz och till SKurups Folkets Park för en härlig och underbar kväll. Ta del av lite bilder och filmer nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter