Canyons bjuder på fri entré till releaseparty - till förmån för Världens Barn!

På valborg den 30/4 håller Canyons sitt releaseparty på Restaurang Metropol i Kristianstad. Man kommer få några smakprov från deras nya skiva som denna kväll säljs till specialpris. Skivan är ett projekt till förmån för Världens Barn och allt överskott från skivan går oavkortat dit. Från titelspåret "Jag har en vacker dröm" är en barnkör från musikskolan i Kristianstad med och sjunger. Barnkören kommer att finnas med på releasefesten då de kommer att sjunga tillsammans med Canyons. Man kan även denna kväll köpa till en välsmakande buffé för 150:- p/p. 


Vill man komma på releasefesten som är gratis så behöver man göra en föranmälan då antal platser är begränsat denna kväll. Föranmälan görs till mailadress: anmalan@canyons.se 


Gå med i evenemanget här via Facebook så kan ni få mer information samt ställa frågor. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter