För 3e året i rad blir det dans på Grisslehamns dansbana sommaren 2016!

I Roslagens famn ligger den anrika dansbanan i Grisslehamn och här kan man dansa för 3e sommaren irad till olika dansband. Under sommaren kommer bland annat Rezar med Lotta och Horizont att bjuda upp till dans. / Dansbandssidan.com 

Följ Grisslehamns Dansbana på Facebook här!


Lite historik
Grisslehamns dansbana har en spännande historia som sträcker sig från 1950-talet då den byggdes. På 1970-talet hade dansbanan sin höjdpunkt med bland annat det årliga evenemanget ”Roslagens badflicka”. Åren gick och folkparkernas attraktion försvann, så även i Grisslehamn. Dansbanan höll sakta på att förfalla då Grisslehamns Intresseförening fick arrendera området och beslutade, med ekonomiska bidrag från Leader UROSS och Roslagens Sparbank, att rusta upp dansbanan och bygga tak över dansgolvet, för att kunna bedriva aktiviteter utan att vara så väderberoende. Bygget påbörjades tidigt våren 2012 och anläggningen stod klar till midsommar 2012. Dansbanan med tillhörande folkparksområde erbjuder en mängd  upplevelser och aktiviteter för besökaren, i skärgårdsmiljö. 

Dansbanan kan hyras på kortare eller längre tid och bokade evenemang och lediga tider kommer att visas på Grisslehamns hemsida www.grisslehamn.se. På hemsidan kan du också boka direkt via info@grisslehamn.se. Har du frågor på hyra av dansbanan kan du också ringa 070-229 32 35 för mer information.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter