Dansbanan flyttas på Malmöfestivalen!

Malmöfestivalen kommer att flytta dansbanan i sommar. De senaste fyra somrarna har den legat på Östergatan, men nu flyttas dansbanden och dansarna till Skeppsbron i Malmö. Dansbanan kommer nu att hamna mitt i gångstråket mellan Stortorget och Posthusplatsen. 


Dansbandssidan.com om flytten: Tråkigt eftersom man trivts bra där, nu ska dansbanan in i smeten på festivalen och var det någorlunda lugn och ro tidigare på Östergatan så lär det bli ännu mer livat nu, då ljud från andra scener och verksamheter runtomkring kommer att påverka stämningen runt dansbanan. Men man får ge det en chans som med allt annat och det viktigaste är ändå att Malmöfestivalen erbjuder dansbandsmusik under festivalen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter