Succé för Dansforum i Huskvarna 2016!

Igår den 13/3 fanns Dansbandssidan.com på plats i Huskvarna och Dansforum 2016! Denna eftermiddag kväll var det inte mindre än 10 dansband som bjöd upp till dans. Tyvärr fick Voize ställa in spelningen då Magnus blivit sjuk därför blev det bara 10 band om någon undrar. Humle var denna eftermiddag/kväll Konferencier och ljudtekniker var "Ljud Gunnar" Många utav banden som fanns på plats igår har jag gjort ett antal reportage om tidigare såsom Fernandoz, Jenny Saléns, Canyons och Bob Stevens. Men där fanns även dansband på plats igår som jag aldrig fått chansen att göra reportage åt under dom 4,5 år jag haft Dansbandssidan. Highlights, Likes, Chiquita , Pia Pihlgrens, Holidays samt Skåningarna bjöd upp till dans igår och gjorde det mycket bra till ljuvliga dansbandstoner, så fort jag hinner och har möjlighet kommer jag även att åka ut och göra reportage om dessa band med filmer och bilder, det blir rätt intensivt när man ska göra 10 reportage på mindre än 4 timmar om alla dansbanden. Därför kör jag bara en större sammanfattning av kvällen igår. Under dagen och kvällen fanns det väldigt många dansare på plats för att ta del av detta forum som ordnades av Nöjeskällan. Susanne Zell Nöjesproduktion och Susanne fanns även på plats denna dag, tack för en kort pratstund. Utöver dansbanden som spelade så fanns även Humbles orkester, Christoffer Delén från Delens och Ljap´s dansband på plats. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla dansband samt till Nöjeskällan, dansare, och övriga för en fantastisk dag i Huskvarna Folkets park. God service ljuvlig mat och gott kaffe samt dans, musik, och sång till allas belåtelse. Ta del av en massa bilder från gårdagen här nedanför. Jag var tvungen att lämna 18.30 igår då jag åkte med Bob Stevens hem till Skåne därför finns ej scenbilder på Canyons och Holidays men gruppbilder ser ni nedanför./ Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter