Claes Lövgrens kommande skiva "Vägen hem" släpps 8/4!

Den 8/4 släpper Claes Lövgrens sin nya skiva "Vägen hem" och skivan kan ni redan nu boka här på Dansbandssidan.com genom att klicka på länken skivnyheter. Ta gärna del utav lite information om skivan nedanför. / Dansbandssidan 

Claes Lövgrens är fullbokade 2016 och har redan bokat in sin kalender fram till sommaren 2017! Med andra ord så går det oerhört bra för bandet ute på dansbanorna. De har hittat sin nisch där de är bland de allra mest populära banden på den mogna scenen där bandet vågar stanna och ta till vara på den enormt stora publik som finns och som gillar dem. Det kanske låter klyschigt men Claes Lövgrens nya platta är utan tvekan deras starkaste i karriären både låt- produktion och sångmässigt och i år har bandet årsjubileum så vad passar då bättre än att släppa sitt starkaste album i karriären! Hittills skall tilläggas :-)

Följ grabbarna i Claes Lövgrens genom deras Facebooksida här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter