Vem vinner Melodifestivalen 2016? Dansbandssidan tror såhär!

Vem vinner ikväll? Det är den stora frågan, efter alla undersökningar och allt man hört den senaste veckan så är Frans med låten "If I Were Sorry" storfavorit till att ta hem segern ikväll. Men jag personligen tycker annorlunda och alla artister skall sjunga ikväll innan en vinnare utses! Generellt är det ett starkt startfält där många kan göra upp om segern ikväll och min topp 5 lista kommer här nedanför om hur jag tror att det går ikväll med vinnaren överst. / Dansbandssidan.com 
 

Nr 1.Molly Sandén – Youniverse 

Nr 2.Oscar Zia - Human 

Nr 3.Frans - If I Were Sorry

Nr 4.David Lindgren – We are Your Tomorrow

Nr 5.Samir & Viktor – Bada nakna

 
Missa inte finalen av Melodifestivalen med start 20.00 på SVT1!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter