Storfavoriten Frans från Skåne vann Melodifestivalen 2016!

Ikväll avgjordes finalen i Melodifestivalen 2016 på Friends Arena! Det blev Skånepågen Frans som vann med låten "If I Were Sorry" och som fick lyfta sångfågeln. Frans har under den senaste veckan varit en av storfavoriterna och ikväll blev det alltså seger i finalen. Frans kommer därmed att få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2016. Oscar Zia fick flest röster ikväll av den internationella juryn men det räckte bara till en    I mitten av december stod det klart att Petra Mede och Måns Zelmerlöw blir programledarna för Eurovision Song Contest 2016. 

Låtskrivare till Frans låt är:  Oscar Fogelström, Michael Saxell, Fredrik Andersson, Frans Jeppsson Wall


Topp 3 i Melodifestivalens final blev följande artister!
 

  • Frans – If I Were Sorry
  • Oscar Zia – Human
  • Ace Wilder - Don't Worry


Dansbandssidan.com säger stort Grattis till Frans efter kvällens seger i Melodifestivalen 2016!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter