Intervju med Andreas Klarre Klar och Tobias Nyström om Mickeys kommande skiva!

Igår den 10/3 träffade jag Andreas Klarre Klar och Tobias Nyström för en intervju om Mickeys kommande skiva någon gång under våren/sommaren. Andreas spelar med dansbandet Mickeys och Tobias har tidigare spelat med dansbandet Wahlströms men nu har han en egen studio nere i Skåne. Ta del av intervjun nedanför och lite bilder från gårdagen. Vill även passa på att tacka Andreas och Tobias för att ni ställde upp på denna intervju samt för en trevlig fika under samtalet. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

  • Hur kommer det sig att du är nere i Skåne Andreas och besöker Tobias Nyström? Jag och Tobias har haft en god vänskap i 20 års tid och har träffats många gånger runt om i landet på spelningar. Vi har länge funderat på att göra något tillsammans, därför är jag nu nere i Skåne för att producera Mickeys kommande skiva hos Tobias Nyström. Vi kompletterar varandra mycket bra och har en god connection ihop. 
  • Kan du berätta lite mer om skivan Andreas? Skivan kommer att inehålla 12 låtar och många nyskrivna låtar samt ett par covers. Det kommer att bli lite nyare touch jämfört med förra skivan från 1997, men det skall ändå vara i Mickeys stil. Skivan kommer att släppas i vår/sommar 2016.
  • Jag vet att ni ska medverka i BingoLotto den 1a maj, hur känns det och kan du avslöja något extra för Dansbandssidans följare? Jag det stämmer att vi ska spela i BingoLotto igen, senast var för 20 år sedan och det ska bli fantastiskt att få göra detta igen. Vi kommer denna kväll att spela med Streaplers och Larz Kristerz och jag kan redan nu avslöja att vi kommer spela en ny låt från kommande skiva. 
  • Tobias hur ser du på framtiden och kommer du att spela i något dansband igen? Jag kommer satsa på min studio och att spela in musik samt att hjälpa olika band med att producera. Om jag får för mig att börja spela igen så kommer jag att dra igång ett eget band. Jag har haft denna studio sedan 2012 då jag slutade i Wahlströms och trivs väldigt bra med att jobba med detta.
  • Andreas du berättade även att du trivs mycket bra med erat bokningsbolag LS Tonart Nöjesproduktion, kan du berätta mer? Man kan väl säga att förra sommaren 2015 gick vi över till Cattis på LS Tonart och vi trivs mycket bra med detta samarbete. Jag har känt och haft kontakt med Cattis i många år och det är en fantastisk person att jobba med. Andreas avslutar med att säga: Cattis Johansson är en liten del av Mickeys "Familjen".
  • Hur ser samarbetet ut framöver för er Andreas och Tobias? Det ser mycket ljust ut och jag och Tobias kommer att samproducera och samarbeta framöver som producenter och låtskrivare.
  • Tobias du är en mycket aktad och känd producent och låtskrivare bland dansbanden, kan du nämna 3 låtar du skrivit?  Jo det stämmer jag har skrivit en hel del låtar och några av dessa är bland annat "Om du ber mig att stanna kvar" - "Min ängel" och "En modig man"
  • Sist men inte minst Andreas, hur ser det ut framöver för Mickeys? Det ser väldigt ljust ut för oss i Mickeys dansband, vi har fullt med spelningar i vår/sommar utöver att vi har jobb vid sidan av. Väldigt bra respons får vi även ifrån vår publik och arrangörer. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter