En kväll med Jenny Saléns på Granbacken!

Återigen fanns jag på plats på Granbacken en torsdag för att göra ett reportage om Jenny Saléns som bjöd upp till dans igår. Denna kväll var det gott om dansare på golvet och ikväll fick jag återigen träffar Robert Juth som börjat spela med Jenny Saléns igen. Mycket duktig musiker och gitarrist och bandet kan vara glada över denna härliga kille till musiker. Alltid glada musiker i bandet som utstrålar glädje och att man verkligen gillar att spela upp till dans inför deras publik. Nedanför kan ni ta del av en mängd bilder samt en film från igår. Passar på att tacka Jenny och grabbarna för en trevlg kväll samt tack till Göran för goda mackor och gott kaffe. / Christian på Dansbandssidan.com 

Klicka på bilderna för större format!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter