Tom Henrik Manninen lämnar dansbandet Fernandoz!

På Fernandoz Facebooksida kan man idag läsa att Tom Henrik Manninen lämnar bandet efter en tids besvärlighet av kraftiga smärtor i rygg /nacke/axlar. Tom fattade beslutet att lämna bandet samt heltidsturnérandet. Läs mer nedanför ifrån FERNANDOZ!

Som ni kanske redan lagt märke till så har inte Tom Manninen medverkat i bandet sen Juni 2015. Som vi berättat tidigare så har Tom en längre tid besvärats av kraftiga smärtor i rygg/nacke/axlar. Och nu efter en längre tids sjukskrivning har Tom tagit beslutet att lägga ner heltidsturnérandet. Mycket tråkigt tycker vi eftersom Tom varit en stabil, duktig, lojal medlem i bandet i 11 år. Vi hoppas verkligen att Tom kommer på bättringsvägen, och önskar honom all lycka i framtiden.

Vi vill också passa på att tacka våra duktiga vikarier som turats om att fylla Toms plats sen Juni 2015, Tusen Tack Jan-Erik Auvinen, Simon Åhs, Fredrik Frippe Myrer och Conny Ohlson 

*NYHET*
Toms ersättare blir ingen mindre än Karl-Olof "Calle" Werner(Han med hatten. Calle slutade i Fernandoz 2004 men har hela tiden sedan dess funnits med i bakgrunden som delägare, bokare, manager m.m. Eftersom Fernandoz firar 30-årsjubileum i år tyckte Calle att det skulle vara kul att göra en "Comeback", om än något tidsbegränsad sådan. Vi har i skrivande stund redan spelat i 2 månader med den nya sättningen, och det fungerar hur bra som helst, man kan inte tro att Calle varit borta från scenen i 11 år Under kommande år kommer mycket hända runt bandet, ny platta, 30-årsjubileum, m.m. Så håll ögonen öppna.

Dansbandssidan.com säger Tack för allt till Tom Henrik Manninen samt att jag önskar dig all lycka framöver, det har varit en glädje att få lyssna på ditt härliga sound på gitarren samt saxofonen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Toms ersättare blir ingen mindre än Karl-Olof "Calle" Werner(Han med hatten. Calle slutade i Fernandoz 2004 men har hela tiden sedan dess funnits med i bakgrunden som delägare, bokare, manager m.m.

Foto/Fernandoz
Foto/Fernandoz

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter