Streaplers släpper "On The Rocks" - ny skiva 8e april!

Den 8e april släpper Streaplers sin nya skiva "On the rocks" som ni redan nu kan förhandsboka här på Dansbandssidan under länken (Skivnyheter/Ginza). Läs lite mer ifrån pressreleasen om nya skivan. / Dansbandssidan.com 


När man har hållit på sedan 1959 är det inte helt lätt att hålla reda på vilken platta i ordningen man släpper. Vi nöjer oss med att konstatera är att det är runt 50. Vi kan även slå fast att bandet befinner sig på toppen av sin karriär. Visst, det var säkert fantastiskt att vara förband till Beatles på Johanneshovs Isstadion 1964, eller att slå rekord med ”Till min kära” som spenderade 73 veckor på Svensktoppen. Men det var först 2015 som Streaplers fick sin första 1:a på den svenska albumlistan. Siktet är givetvis inställt på att uppreda den bedriften med nya plattan ”On the rocks”.

Förhandsboka skivan här på Dansbandssidan.com under länken skivnyheter!


www.streaplers.se 


Tracklist:
 
1.       Judy
2.       En natt kan bli två
3.       Ramla och falla 
4.       Jag hade nästan glömt
5.       Trilla dit 
6.       Nu vet jag bättre 
7.       Jag är förlorad
8.       Tack vare min radio 
9.       Mary Lee 
10.   Tillbaka 
11.   Gå din väg, låt mej 
12.   Varför 
13.   Jag är på väg
14.   Your Mama Don’t Dance

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter