Matz Bladhs släpper ny skiva 29e April! 

Den 29 e april är det dax för Matz Bladhs att släppa en ny skiva med namnet "Lyckliga Stjärna". Skivan kan ni redan nu förhandsboka på Dansbandssidan.com under länken (Skivnyheter/Ginza) Läs mer om skivan nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com


Anledningen till att Matz Bladhs omåttliga popularitet ute på dansbanorna är att de allttid haft en otroligt proffsig attityd och en utstakad linje hur deras varumärke ska skötas och underhållas. Allt är proffsigt in i minsta detalj. Och det har gett resultat. Deras namn är fortfarande väl bevarat och är ett av de mest kända i genren och de har inte tummat någonting i sin profil - utan hållit sig till det de är bäst på. Att lira mogen dansbandsmusik för mogen publik. Där andra band experimenterar med att göra modernare produktioner och plocka in modernare låtar och ett annat sound har Matz Bladhs stått fast vid sin grej. Och facit visar att de gjort helt rätt. De har en enorm stor fanskara både på scen och på skiva och de är utan vidare ett av de allra största banden på dansbandsscenen idag.


www.matzbladhs.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter