Före detta hockeymålvakt i Elitserien satsar nu allt på Countrymusik!

Förra veckan släppte Chris Lindberg sitt nya album "Better Live In The Moment"! Läs lite om Chris här nedanför och lyssna på albumet via Spotify. 

Chris Lindberg brinner för modern country. Den största delen av året bor och verkar han i Nashville som låtskrivare, många gånger tillsammans med några av stans mest etablerade. Och som artist är det många som börjar få upp ögonen för honom. Som första svensk blev han nyligen inbjuden att uppträda på legendariska Bluebird Café i Nashville, något som i country-universum är väldigt stort och ett ett kvitto på håller på att lyckas.

Innan musiken tog fart på allvar spelade Chris hockey på elitnivå. Bland meriterna som målvakt märks bl a ett SM-guld med Färjestad 2006 och han var en starkt bidragande orsak till att AIK tog sig tillbaka till elitserien 2010. Därefter blev det ytterligare en säsong i AIK innan skador satte stopp för idrottskarriären. Samtidigt öppnades dörren för att fullt ut satsa på musiken.

Lyssna på albumet här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter