2 nya medlemmar i dansbandet Bjarnez från Brålanda i Dalsland!

Bjarnez dansband har fått 2 nya medlemmar i bandet Keyboardist/pianist - Jonas Ragneberg och Trummor/sång - Simon Andersson. En helt ny gruppbild på bandet ser ni lite längre ner här på sidan. Bandets första singel kommer att komma nu under våren och mer information om detta kommer framöver. Bjarnez spelar en del nya, fräscha låtar som går och gick på radion sen 2010 och framåt, blandat med de gamla klassikerna från sena 60-talet med ett sound som är en härlig blandning av rockigt och modern dansband. Vill man ha reda på allt som händer kring Bjarnez då ska man besöka deras hemsida som är länkad ovanför bilden.  / Dansbandssidan.com 


Bandet
Bjarne Håkansson - Bas
Jesper Östergren - Gitarr
Pauline Sundin - Sång
Simon Andersson - Trummor
Jonas Ragneberg - Keyboard

www.bjarnez.n.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter