Vi är i final i Dansbandspriset 2016!

Då är finalen av Dansbandspriset 2016 igång! Dom 10 dansband som fick flest röster i grundomgången ser ni på bilden nedanför och dessa tog sig alltså till finalen. Det är 5 års jubileum under 2016 för priset. All information om priset hittar ni nedanför genom att klicka på länken. Dansbandssidan.com säger Grattis till alla dansband som tog sig till finalen. Vinnande band vinner 10.000:- och priset kommer delas ut för 3e året irad på Ekebofestivalen i juli månad. Genom ett gott samarbete med Ekebo som går in med halva vinstsumman så kunde jag höja prisumman till just 10.000:-. Utöver detta får vinnande dansband blommor, diplom samt en massa andra överraskningar. / Christian 


För att rösta på ditt favoritband med start 20.00 idag den 7/3 klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter