En danskväll med Engdahls på Granbacken!

Dansbandssidan.com fanns igår på plats i Löberöd och Granbacken där grabbarna i Engdahls bjöd upp till dans. Som vanligt blev det en trevlig kväll till härlig dansbandsmusik och god stämning. Engdahls som är på gång med en ny cdsingel med 2 nya låtar "Fånga Din Dag" samt "Nån som du" får väldigt många lovord runt omkring och även på dansgolvet,  bara goda ord om dessa spelemän vad jag hört ifrån dansare och övrigt folk i dansbandsbranschen. Deras nya cdsingel kommer gå att lyssna på Spotify och exakt datum kommer jag att berätta om framöver på Dansbandssidan.com på Facebook! Ta gärna del utav bilder och en film från kvällen lite längre ner på sidan. Denna kväll vikarierade Roland Andersson med Engdahls. Tack till Göran och Engdahls för en härlig kväll på Granbacken. / Dansbandssidan 

Engdahls består av Pekka Tanskanen (sång+keyboard) Staffan Ekström (sång+bas+sax) Fredrik Engdahl (sång+gitarr) Lars-Göran Petersson (sång+trummor)
 

www.engdahls.info

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter