Perikles först ut på på E-Streets dansbandssatsning i Sundsvall! 

E-Street satsar på dansbandsmusik i Sundsvall. Snart är det dags för "Torsdagsliv" i Sundsvall att dra igång med start den 17e mars då Skånebandet Perikles spelar upp till dans. Detta är en ny satsning på livemusik varje torsdag. Black Jack, Streaplers, Martinez och Expanders som är några av de dansband som kommer bjuda upp till dans den här säsongen. Den nya satsningen innebär att ha liveunderhållning på två scener med dansband på stora scenen samt pianobar och trubadur. Det kommer även att erbjudas karaoke på E-Streets. Danne Strandberg i Martinez säger att satsningen är fantastisk och ser framemot att spela med sitt band Martinez framöver på E-Streets, Danne säger även att det är en bra mix och en bra inriktning på bandval.  / Christian på Dansbandssidan.com  

www.estreet.nu 

Fotograf: Olle Melkerhed, Olle Melkerhed Production AB
Fotograf: Olle Melkerhed, Olle Melkerhed Production AB

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter