En kväll med dansbandet Ninnas från Skåne!

Igår den 1a mars fanns Dansbandssidan.com på plats på Törringelund för att göra ett reportage om dansbandet Ninnas. Denna kväll var det avslutning för buggkursen (Nivå 3) och jag passade då på att ta lite härliga dansbilder ochså. Det hör inte till vanligheterna att jag tar bilder på dansarna men denna kväll blev ett udantag, jag lägger mer fokus på att ta bilder på bandet som spelar. Ninnas med 2 nya medlemmar Anton på gitarr samt Ivan på klaviatur bjöd på en härlig danskväll med god stämning och härligt sväng. Jag fanns redan på plats redan 2 timmar innan dansen drog igång och blev väl omhändertagen av bandet samt Törringelund. Ljuvlig fika i pausen som bestod "buggmacka" med räkor och lax, fantastiska mackor återigen här på Törringelund. Jag vill passa på att säga stort tack till Ninnas och till Törringelund för en trevlig kväll. Ta del av lite bilder samt en film nedan. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter