En kväll med Matz Bladhs på Granbacken!

Igår den 25/2 var det dax för ett inslag och reportage om dansbanddet Matz Bladhs som bjöd upp till dans på fantastiska Granbacken i Löberöd. Väldigt mycket folk fanns på plats för att dansa och helt enkelt roa sig till härlig dansbandsmusik kvällen igenom.  Grabbarna fick vars en påse med gott gott i pausen som sig bör när jag är ute och gör reportage om olika band. Denna kväll fick man ta del av några riktigt hälriga gamla godningar som grabbarna spelade och blandade med musik från ders senaste skivor. Framöver och troligen innan sommar kommer Matz Bladhs att släppa en helt ny skiva och datum på detta är inte klart i skrivande stund. Jag vill passa på att tacka Grabbarna för en fin kväll samt till Göran på Granbacken för en alltid lika trevlig kväll. Ta del av lite bilder och 2 filmer från igår här nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter