En kväll med Arvingarna – hitsen, historien & hemligheterna!

Arvingarna har turnerat land och rike runt i över 25 år. 2016 blir året då gruppen bryter ny mark med en landsomfattande konserthusturné. Som underrubriken lyder blir det hits, historier och hemligheter från ett kvarts sekel turnerande.
 
I en intimare miljö möter vi gruppen som vi aldrig mött dem förut. Konserten delas upp i två akter och den röda tråden är så klart Arvingarna. Historien tar sin början i Göteborg i slutet av 80-talet och följer sedan gruppens karriär ända in i framtiden. Casper, Lasseman, Kim och Tommy lovar en minnesvärd kväll fylld med allt från musikaliska guldkorn till anekdoter som hållits hemliga. Fram till nu.


Köp biljetter här!

Turnédatum
3 mars – Kungälv
4 mars – Kungsbacka
5 mars – Karlstad
10 mars – Örebro
11 mars – Trollhättan
12 mars – Uddevalla
17 mars – Vara
18 mars – Växjö
19 mars – Karlskrona

7 april – Partille
8 april – Falkenberg
9 april – Borås
14 april – Hässleholm
15 april – Norrköping

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter