Nils kör sista säsongen på Jacobs Loge efter 44år! 

Tidigare idag ringde jag upp "Jacob" som har drivit Jacobs Loge i 44 år! Nils berättar följande till Dansbandssidan.com : 2016 blir den sista danssäsongen. Efter 44 år är det med ålderns rätt att sluta. Vi vill tacka vår fina danspublik, som har dansat hos oss under alla år. För kännedom blir det ingen dans när nya ägarna tillträder i augusti 2016. 

Under den sista säsongen 2016 på Jacobs Loge kommer Sannex, Blender, Streaplers, Casanovas, Thor Görans, Expanders, Black Jack och Donnez att bjuda upp till dans. Säsongsinledningen börjar den 27/5 med Sannex och avslutas med Donnez den 6/8. Jacobs Loge är sålt och det kommer inte att bli fler danser på detta trevliga ställe efter säsongen 2016. Nils hoppas givetvis att så många som möjligt kommer och tar del av danserna under sista säsongen. Det är fantastiskt att att Nils hållt igång dansen i 44år på Jacobs Loge. Jag vill passa på att önska Nils allt gott med livet efter denna säsong samt önska dig en fin avslutning och hoppas du får uppleva en fantastisk vår/sommar på Logen. Tack även för att ditt stöd till Dansbandssidan.com samt samarbete. / Christian 


www.jacobsloge.com

Dessa dansband spelar sista säsongen på Jacobs Loge 2016! För att se datum kolla under länken kommande danser här på hemsidan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter