Casanovas släpper ny skiva 15e April!

Nu är det dax igen! Casanovas släpper en ny skiva "Kom och Sjung Halleluja" den 13e April 2016. Två år har gått sedan de släppte en helt ny platta, men Casanovas har under tiden hunnit med att släppa en samlingsplatta och diverse Spotify-hits ändå! Nu är det då dags för "Kom och sjung Halleluja", ett album som fått titeln efter singelspåret signerat av bl.a sångaren Henrik Sethsson och som spinner på i samma succe´-fyllda spår som sommarens förra hit På´t igen! En hitdoftande refräng och en text som kommer att få sin förklaring när bandet släpper videon till låten den 13 april, två dagar innan albumet släpps! "Kom och sjung Halleluja" produceras, spelas in och skrivs mestadels av bandet själva, något helt unikt i dansbandsbranschen, där Sethsson skrivit inte mindre än sex av tolv spår! I vår och sommar kommer vi sjunga Halleluja, var så säkra säger Casanovas!


Skivan kan ni redan nu boka genom att klicka här!


www.casanovas.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter