Favoriterna - Oscar Zia&Lisa Ajax vidare till final på Friends Arena efter deltävling 3 i Norrköping!

Ikväll avgjordes deltävling nr 3 ifrån Norrköping och Melodifestivalen 2016! Det blev Oscar Zia med låten "Human" samt Lisa Ajax med låten "My Heart Wants Me Dead" som gick till finalen på Friends Arena den 12/3 2016! Återigen en bra insats av Gina Dirawi som programledare, vid hennes sida ikväll fanns även Henrik Schyffert som gjorde ett härligt intryck. 

Nästa vecka väntar 4e och sista deltävlingen i Gävle 27/2. Dansbandssidan.com säger grattis till alla artister som ikväll gick vidare. / Christian Till 2a chansen i Halmstad den 5/3 gick följande artister!

1. Boris René – Put Your Love on Me
2. SaRaha – Kizunguzungu 

Foto: Stina Stjernkvist/SVT DELTÄVLING 3: NORRKÖPING
Foto: Stina Stjernkvist/SVT DELTÄVLING 3: NORRKÖPING
Foto: Stina Stjernkvist/SVT
Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter