Det händer en hel del kring dansbandet Kindbergs just nu!

För en liten stund sedan kunde man ta del av lite nyheter från Kindbergs Facebooksida. Det är nämligen såhär att Joakim Ekelund är redo att börja spela igen med bandet och han är väldigt taggad på att börja lite försiktigt för att inte riskera något med sina stämband. Ola Jonsson som just nu spelar bas i Kindbergs har bestämt sig för att trappa ner efter 884 jobb med Kindbergs och istället satsa på en civil karriär. Istället blir det Anders Wigelius som tar över efter Ola. Anders har spelat med Kindbergs sedan Oktober 2015 och trivs bra i bandet. Den 1a spelningen för Kindbergs nya sättning blir på Rosella den 22/4. 

Dansbandssidan.com vill passa på att tacka Ola för den tid som varit och önskar dig all lycka framöver. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter