David Lindgren&Wiktoria till final på Friends Arena efter deltävling nr 2 i Malmö!

Ikväll avgjordes den 2a deltävlingen i Melodifestivalen som gick på Malmö Arena! Det blev Wiktoria  med låten "Save Me" som gick till finalen på Friends Arena tillsammans med David Lindgren med låten "We are Your Tomorrow" kvällens program blev något ut över det vanliga med fantastiska låtar och framföranden. Kvällens gästartist var ingen mindre än charlotte perrelli som började kvällen tillsammans med Programledaren Gina och framförde ett härligt öppningsnummer. I mellanakten i väntan på resultatet körde Charlotte Perrelli ett fantastiskt nummer i form av en ny variant av den tyska superhitten ”Atemlos durch die Nacht”, Tysklands mest sålda singel någonsin som toppat listor även i Schweiz och Österrike. För att sammanfatta denna 2a deltävling så blir det med orden, spännande och helt enkelt en toppen kväll. Nästa Lördag är det dax för deltävling 3 direkt ifrån Norrköping.  / Christian på Dansbandssidan.com 


Till 2a chansen gick den 5e Mars i Halmstad gick: 

1.Isa – I Will Wait
2.Molly Pettersson Hammar – Hunger


Dansbandssidan.com säger stort Grattis till alla artister som gick till final respektive 2a chansen

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com
Christian på Dansbandssidan.com samt David Lindgren
Christian på Dansbandssidan.com samt David Lindgren

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter