Robin Bengtsson & Ace Wilder vinnare av deltävling nr 1 i Göteborg och Melodifestivalen!

Ikväll avgjordes den 1a deltävlingen från Göteborg och Melodifestivalen 2016 och det blev  Ace Wilder med låten "Don't Worry" samt Robin Bengtsson med låten "Constellation Priz" som tog varsin finalplats i Stockholm och Friends Arena den 12/3. Kvällens programledare Gina Dirawi och Petra Mede gjorde ett utomordentligt bra jobb ikväll och man märker direkt att dom gjort detta tidigare. Om jag nu ska dra en kort summering om vad jag tyckte om kvällens artister så blev en stor klasskillnad då Samir&Viktor samt Ace Wilder var helt överlägsna i kvällens deltävling nummer 1. Men det blev Robin Bengtsson som grejade finalplatsen och inte Samir&Viktor utan dom får en 2a chans i Halmstad den 5/3. En grej som jag även vill ta upp är öppningsnumret: Varför en SL-busshållplats skylt när dom är i Göteborg? Nästa vecka den 13/2 är det dax för deltävling nr 2 direkt ifrån Malmö, då finns även Dansbandssidan.com på plats i Malmö. / Dansbandssidan 

Grattis till alla artister som gick vidare till final samt 2a chansen!


Till 2a chansen den 5/3 i Halmstad gick följande artister: 

1.Albin & Mattias – Rik
2.Samir & Viktor – Bada nakna

Klar för finalen på Friends Arena den 12e Mars!

Stefan Johansson / sjfoto.se
Stefan Johansson / sjfoto.se

Klar för finalen på Friends Arena den 12e Mars!

Stefan Johansson / sjfoto.se
Stefan Johansson / sjfoto.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter