Blender vinnare av Manifestpriset 2016!

För en liten stund sedan avgjordes vilket dansband som skulle vinna Manifestpriset 2016 på Nalen i Stockholm! Det blev Blender och deras dansbandsalbum "Mi Amore" som vann priset. Stort Grattis säger Dansbandssidan.com 

Motiveringen var följande:

”Vinnaren har med eget koncept mycket målinriktat byggt upp ett tydligt varumärke med stark profil. De har en förmåga att ständigt leta fram låtmaterial som förnyar intrycken för lyssnaren och dansaren, samtidigt som de bevarar bandets musikaliska signum och originalitet – där sången är en mycket viktig del. Genom att för första gången själva producera sitt album har de tagit ännu ett stort steg i sin utveckling".


Dom övriga dansbanden som var nominerade var: 

Blender – Mi Amore (Neptun/Blender)
Drifters – Vår egen väg (Neptun)
Donnez – Stora starka män (Neptun)
Perikles – Heta pojkars flickor (Atenzia)


Manifestgalan

Manifestgalan är Sveriges enda oberoende musikgala där pris delas ut för verk skapade det senaste året. Manifestgalan arrangeras av Svenska Oberoende Musikproducenter tillsammans med samarbetspartners. Manifestgalan har arrangerats årligen sen 2003.

 www.manifestgalan.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter