Voyage - det moderna dansbandet som hämtar inspiration från 80-talet & kryddar med dagens hits!

Voyage är bandet som hämtar inspiration från 80-talet och kryddar med dagens hits. I Augusti 2015 blev klaviaturisten Johan Persson sjukskriven och bandet tog då beslutet att fortsätta som vanligt fast på 4 medlemmar. I September 2015 slutade Robban bakom trummorna och började i Drifters, och i Oktober 2015 kom Joel Lander med på trummor och kör ett vikariat fram tills i mars. Under mars månad 2016 kommer Voyage att presentera deras nya ansikte bakom trummorna, fram tills dess får ni vara nyfikna lite till. Under 2016 har bandet väldigt många spelningar inbokade och en del av dessa kan ni ta del av här nedanför. Har ni aldrig sett eller lyssnat till Voyage så kan ni se ett smakrpov på en av filmerna längre ner på sidan. / Dansbandssidan.com 

Voyage kommer ni kunna se och dansa till i.
Karlskoga. 5/2 Kungälv. 4/3 Sundsvall. 19/3 Skultuna. 3/4 Sundsvall 9/4 Cinderella. 13-15/4 Strömsund dansgala 16/4 Skelleftehamn. 22/4 Erboda/Umeå. 13/5 Aspåsnäset. 21/5. För fler spelningar se här!

Bandet Voyage kan man även följa på Facebook här samt på www.voyagemusic.se. Bandet spelar även på Ölandsveckan den 2/7 och Malung den 21/7 med Barbados på bana 3.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter