Titanix och Casanovas medverkar i BingoLotto den 6/3!

Den 6e mars bjuder Casanovas och Titanix upp till dans i BingoLotto! 

BingoLotto – 6 Mars kl 18-20 i TV4


Titanix är ett modernt dansband som spelat på heltid sedan 1989, med andra ord en mycket rutinerad orkester. Med i bagaget finns bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Kulturpris från sin hemkommun, Guldklavenomineringar samt har blivit tvåa i Dansbandskampen 2009.

Bandet består av:
Stefan Rolf, gitarr
Maria Rolf, sång
Jerry Rolf, keyboard
Henry Kieksi, bas
Magnus Löfving, trummor


Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare "I varje del av mitt hjärta" 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson. 

Idag består bandet av: 
Henrik Sethsson (sång och keyboard) 
Jimmy Lindberg (gitarr)  
Stefan Ryding (bas) 
Hans Plahn (trummor)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter