Kanon kväll till Streaplers på Törringelund i Skåne!

Igår den 30/1 var det så äntligen dax för Streaplers att komma tillbaka till Törringelund och Skåne för att bjuda upp till dans, det var många år sedan sist och grabbarna var helladdade som alltid innan en danskväll. Många dansare fans på plats denna kväll för att roa sig och dansa till ett av Sveriges  populäraste dansband. Vilket sväng och vilket gung kvällen rakt igenom, det gick iallafall inte att sitta still. Tack skall ni ha. Ta del av lite bilder samt en film längre ner på sidan. / Dansbandssidan.com 


Jag vill även skriva några ord om Törringelunds fantastiska och vällagade mat. Denna kväll kunde man få en dansmeny i form av: Förtätt: Laxtårta med romdressing och till varmrätt serverades: Grillad fläskfilé med grönpepparsås, baconinlindad haricots verts, lökringar och råstekt potatis. Ljuvligt gott och vällagat, utöver detta en utomordentlig service av personalen som alltid har ett härligt bemötande. Kocken Slawek som jobbar på Törringelund gör det med 100% kärlek till maten. Jag vill även passa på att berömma Törringelunds söndagsmackor som serveras i pausen mellan dansen, dessa är varierande, välsmakande, fantastiskt goda och en fröjd för ögat. Har ni aldrig varit på Törringelund på middag så vill jag varmt rekommendera detta. Här kan man få A la carte , Catering – Buffé , Catering – Julmat , Catering – Lunch Catering – Smörgåsmat, Julbord, Lunchmeny samt Söndagsmiddag

Tusen tack till Paul på Törringelund med personal samt tusen tack till Streaplers för en fantastiskt trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

www.torringelund.se 

Foto:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter