Magisk avslutning på Terjes Dansegalla 2016 i Puerto Rico!

Igår den 20/1 2016 var det sista dagen för Terjes Dansegalla 2016 här i Puerto Rico. 2 dagars glädje och musikfest är över för denna gång, det blev en magisk avslutning på Dansegalla med gott om folk på plats och en stor succé för detta evenemang. Till er som icke fanns på plats denna gång så kommer Dansegalla tillbaka 2017 igen och jag vill verkligen rekommendera detta härliga evenemang. Perfekta dagar med sol och värme samt god service i form av jätte god mat och dricka och dessa 2 danskvällar. Som en härlig avslutning på denna kväll så bjöd alla artister upp till sång och dans på scen inför en jublande publik. Många fler bilder från måndagens Dansegalla ser ni här! Ta del av härliga bilder från sista dagen här nedanför samt några filmer. / Hälsningar Christian på Dansbandssidan.com 


Tusen tack för allt - Terjes Dansegalla 2016!!!Tusen tack till Contrazt – Anne Nørdsti – Holmsve – Hanne Mette – Verdens Beste Husband – Terje & Odd Arne fra Ingemars – Lasse Sigfridsson – Thorleif Torstensson -  Tore Halvorsen och sist men inte minst Terje och hans crew som fixade denna Dansegalla till en stor succé. Tack även DJ Charlie och Erik Forfod som stod för musiken i pauserna. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter