Succé för dag 1 på Terjes Dansegalla 2016!

Igår den 18/1 var det så dax för Terjes Dansegalla här nere på Gran Canaria och Puerto Rico, det är för 5e gången irad som Terje anordnar denna Dansegalla och Dansbandssidan.com fick chansen att komma ner för att göra ett reportage för dessa 2 dagar den 18e och den 20e Januari. Det blev en helt magisk och fantastiskt kväll med väldigt mycket folk på plats för att delta under detta 5 års jubileium för Dansegalla. Thorleif, Contrazt, Lasse Sigfridsson, Hanne Mette, Anne Nordsti, Ingemars, Tore Halvorsen oh Holmsve bjöd på härlig musik mellan 18.30-00.00. Nedanför kommer lite härliga bilder från kvällen och på onsdag kommer det fler bilder på Contrazt, Hanne Mette, Anne Nordsti samt Holmsve. Jag delade upp det på 2 dagar för er som undrar. Som en avslutning på denna härliga sommarkväll här nere så avslutade alla artister med att sjunga tillsammans på scenen till publikens jubel. Nu laddar jag om för kväll nummer 2 imorgon och då kommer det fler härliga bilder och filmer in här på hemsidan på torsdag. Jag ber om ursäkt att det möjligen är lite snack på filmerna men ni ska tänka er att detta är en "Live" inspelning utom och inomhus med härliga människor på gott humör. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter