Dansbandsstjärnan Carina Jaarnek gick bort idag den 17/1 2016! 

Det är med stor sorg från mitt hjärta som jag skriver denna frukansvärt tråkiga nyhet att Carina Jaarnek tidigt imorse gick bort efter en hjärnblödning. Carina har betytt otroligt mycket för hela dansbandsbranschen och hennes fantastiska röst, glädje och kärlek till publiken glömmer vi aldrig. Carina blev 53 år gammal. Jag beklagar verkligen detta och skickar 1000 kramar till Carinas familj i denna svåra stund. Hälsningar Christian från Dansbandssidan.com 

Under 1970-talet medverkade Carina i Frösöflickorna, och under 1980-talet i Bosse Påhlssons orkester och Alfstarz, innan Carina slutligen var med och startade sitt eget band Carina Jaarneks orkester. Jaarnek första Svensktoppsplacering 1986 med "Natten tänder ljus på himlen". Carina deltog i den svenska Melodifestivalen 1994 ihop med sin yngre bror, Mikael Jaarnek med bidraget "Det är aldrig försent" och i den svenska Melodifestivalen 2002 med bidraget "Son of a Liar". Carina har hunnit med otroligt mycket under alla sina år och detta var bara en del av allt som jag lagt in här ovanför. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter