Vi är nominerade till Manifestpriset 2016!

Dom 4 dansband som är nominerade till Manifestpriset är nu offentliga! Banden med vinstchans är Blender, Drifters, Donnez och Perikles. Vilket album som vinner avgörs 5 februari i Stockholm och på Nalen. / Dansbandssidan.com 

Grattis till alla dansband som blev nominerade. / Dansbandssidan 


SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) är glada att kunna presentera de nominerade till Manifestpriset 2016.

Årets gala går av stapeln den 5 februari på Nalen i Stockholm. Manifestgalan uppmärksammar och premierar den bästa oberoende musiken i Sverige. I år delas pris ut i totalt 22 olika kategorier och galan kommer som vanligt att vara fylld av spännande liveframträdanden.  Biljetter till Manifestgalan 2016 kan köpas på www.nalen.com. 

Manifest skapades 2003 av SOM för att uppmärksamma och premiera artister kontrakterade på oberoende skivbolag och är ett av Sveriges viktigaste musikpris. Ett musikpris som har örat mot marken och presenterar ny musik att upptäcka. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter