Casanovas inleder dansen 2016 på Torp - Södra Dalarnas Nöjesställe!

Den 30/1 kommer Casanovas att bjuda upp till dans på Torp! Grabbarna är först ut med dans på stället i år och därefter kommer under året ett antal band att besöka Torp. Alla danser för 2016 kan ni se här. / Dansbandssidan.com 


POPULÄRA CASANOVAS KOMMER TILL TORP!

Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare ”I varje del av mitt hjärta” 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson.

Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen, medverkat i ”Bingolotto” två gånger, ”Nyhetsmorgon”, ”Outsiders” (Kanal 5, 2006), ”Äntligen Hitech” (TV4, 2006) och ”Du är vad du äter” (TV3, 2007). Dessutom har dem även framfört ett antal liveframträdande i radio, både i Sverige och Norden.

DANSEN STARTAR CA. 21:30
RETRODISCO


Fler danser hittar ni här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter