Gott Nytt År alla följare av Dansbandssidan.com!

Först och främst vill jag passa på att önska alla följare ett Gott Nytt År samt alla dansband och arrangörer. Jag vill även passa på att tacka alla dansband, företag, privatpersoner och alla andra som på ett eller annat sätt ställt upp för Dansbandssidan.com under 2015, kärlek till er alla och tusen tack skall ni ha <3. Mycket har jag hunnit med under det gågna året, jag besökte bland annat Dansbandsveckan i Malung för 1a gången och det var en upplevelse i sig och väldans trevligt, lite bilder från detta finns nedanför i bildspelet. Ekebo firade under 2015 - 50 år och denna kväll fanns jag på plats för att göra ett större reportage då Sten&Stanley samt Flamingokvintetten bjöd upp till dans. Denna kväll kommer jag sent att glömma då tankarna gick till Bertil Johnsson grundare av Ekebo. Samma år firade även Ekebofestivalen 20 år och för 4e året i rad fanns Dansbandssidan.com på plats där jag även delade ut Dansbandspriset 2015 till Donnez som vann priset för 2a året irad. Ett annat stort ögonblick var Dansbandssidans 4 års dag den 15/8 och detta firades på Malmöfestivalen tillsammans med Wizex och Catch samt många följare av sidan. Jag bevakade även Melodifestivalen för 2a året irad i Malmö. Om jag skulle sammanfatta allt som hänt under 2015 så hade denna sida blivit 8 meter lång därför blir det en lite enklare summering. över 80 olika reportage har jag gjort under 2015 på dansbanor, nöjesparker, kryssningar, och festivaler och Melodifestivalen med cirka 350.00 tagna bilder och cirka 200 filmer som jag har filmat. Man kan sammanfatta allt som ett underbart 2015 och ett mycket hädelserikt år. 2016 väntar ett dubbelt 5 års jubileum för Dansbandssidan.com/Dansbandspriset och detta kommer givetvis att firas lite extra under kommande år. Återigen Tack till er alla och vad vore livet utan dansbandsmusik <3 / Hälsningar Christian (Grundare) av Dansbandssidan 


"NYÅR E HÄR" Så heter en av låtarna jag spelade in under 2014 på min julskiva, låten är tidigare inte släppt och låten fick jag av Frank Persson (Candix Orkester). Låten samt skivan var en inspelning gjord som ett tack till alla besökare Dansbandssidan.com och inte för att sälja mig som någon artist. Man måste kunna bjuda på sig själv lite / Hälsningar Christian

Bildspel på cirka 200 bilder - på en liten bråkdel av alla reportage m.m jag gjort under 2015! Alla bilder tagna av Christian på Dansbandssidan.com

loading...

Här kommer en bråkdel av alla filmer jag filmat under 2015 för Dansbandssidan.com! / Christian

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter