Tack för dansen med premiär den 9/1 på TV4!

Den 9e Januari är det dax för 1a avsnittet av 3 i det nya programmet "Tack för dansen" där Thomas Deutgen och Elisa Lindström är programledare. Lasse Stefanz är först ut den 9e Januari och därefter kommer Arvingarna den 16e Januari och till sist Larz Kristerz den 23e Januari. För mer information om programmet se nedanför. / Dansbandssidan.com 

Programinformation!

Dansbandsgenren är en av de allra största i Sverige och i generationer har svenskar vallfärdats till de svenska folkparkerna för att dansa. I TV4:s program Tack för dansen får du chansen att på nära håll följa tre av landets populäraste dansband.

I Tack för dansen medverkar dansbanden Lasse Stefanz, Arvingarna och Larz Kristerz. För första gången berättas deras historia om musiken och låtarna men också om livet på vägarna och om bandens framgångar och motgångar. Det blir historiska nedslag i det dansade folkhemmet och klassiskt dansbandsmode.

I varje program medverkar dessutom gästartister och så bjuder banden på unika versioner av sina största hits.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter