Uppesittarkväll i BingoLotto ikväll 19.30 på TV4!

Idag är det dax för BingoLottos årliga uppersittarkväll dan för Julafton. Bland annat kommer Lotta Engberg att gästa programmet. För att se alla artister som medverkar under kvällen så finns det längre ner på sidan. / Dansbandssidan.com 

Julen börjar med BingoLottos Uppesittarkväll

Äntligen har det blivit dags för årets största bingokväll – BingoLottos Uppesittarkväll som i det närmaste blivit Sveriges officiella startskott för julfirandet.  Var med oss denna underbara kväll för bästa julmyset och spelspänning i massor. Vi har vinster för över 66 miljoner att dela ut.

Årets Uppesittare kommer tveklöst att bli den bästa hittills. Ingvar Oldsberg är taggad till max och gästlistan är imponerande! Eller vad sägs om det här: komikern Annika Andersson, den unga kocktalangen Alica Andersson, Carl Jan Granqvist, Lotta Bromé, Robert Wells feat. Vocalettes & The Rhapsody In Snow Orchestra, idolvinnaren Martin Almgren, Petra Marklund, Peter Jöback och Cookies ’N’ Beans, Just D, Måns Zelmerlöw, Lotta Engberg plus några andra namn till.

BingoLotto –  23 december kl 19:30 i TV4!

Foto:BingoLotto.se
Foto:BingoLotto.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter