Arvingarna-Barbados-Lasse Stefanz-Scotts m.f.l till Ullared sommaren 2016!

Nu är programmet klart för en kväll i Juni (I Juli) det är den 1-2 Juli som gäller och dans i dagarna 2. Här nedanför kan ni ta del av programmet samt klicka här för att boka biljetter. / Dansbandssidan.com 

Program
Fredag: Lasse Stefanz, Contrazt från Norge & Scotts. 
Lördag: Arvingarna, Barbados & Larz-Kristerz. 

En kväll i juni

Datum: 1 – 2 Juli

Var: Ullared, Hedevi Idrottsplats

Beskrivning:
Dansbandsfestivalen ”En kväll i juni” behöver ingen vägbeskrivning, Sveriges senaste dansbandsweekend äger nämligen rum mitt i shoppingmetropolen Ullared. Under dagarna två dagar blir det shopping, underhållning och dans. 

Efter en heldag på varuhuset Gekås förflyttar man sig bara några buggsteg bort till det tusen kvadratmeter stora festivaltältet där några av Sveriges topporkestrar bjuder upp till dans. Så sätt på dig din kavaj och säg min sköna får jag lov… 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter