Dansbandssidan.com tipsar om Cedrix med Kent&Maria!

Dansbandssidan.com vill passa på att tipsa om Cedrix från Sandhem. Det är en Duo som är väldigt populära och har väldigt många spelningar inbokade under 2016. Jag vill uppmärksamma även duos och trios inom dansbandsbranschen och för mig är detta dansmusik även till 100%. Här nedanför kan ni ta del av information om bandet Cedrix och vill ni boka bandet eller se spelplan m.m så kan ni klicka på länken här! / Dansbandssidan.com Om Cedrix!

Bandet startade som enmansband den 7 augusti 1997. Den 18 maj 2001 kom Maria med. Hon anses av många, publik, arrangörer och folk i branschen, att vara en av landets bästa sångerskor. Cedrix är ett populärt band med en välfylld spelplan. Men vi tycker det är trevligt att komma till både gamla och nya spelplatser.
Cedrix spelar låtar från 40-talet och framåt. Spelar till mogendans, gammeldans (kultis), motionsdans m.m.

Kent började spela dragspel som 4-åring. Men det blev snabbt gitarr som blev huvudinstrumentet.
I orkestern som han spelade i som ung behövdes en saxofon, det blev starten för Kent. Ett instrumentval som han är mycket glad över då det är en extra tillgång i Cedrix Duo. Både Maria och Kent är duktiga sångare. Vi sjunger båda lead och stämsång.
Kent jobbar gärna i musikstudion med nya låtar.

Maria har ett förflutet bland stekpannor och kastruller som kock i 12 år. Men ödet ville annat och nu har hon varit med i Cedrix i över 14 år. Maria är mycket duktig med att baka goda kakor och bjuder gärna hem vänner på en god bit mat.

Denna låt "På semestern" lanserades förra veckan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter