Glennartz medverkar i Musikhjälpen 2015! 

Det är väldigt trevligt att kunna skriva om att ett dansband kommer att spela och medverka i Musikhjälpen 2015. Glennartz heter bandet och dom kommer ifrån Onsala. På tisdag den 15/12 medverkar grabbarna "Live" från buren i Linköping 15.00! Utöver detta kommer även  Kikki Danielsson till buren den 17/12 13.00. För mer information om hur ni kan stödja Musikhjälpen i årets tema klicka här!​Dansbandssidan.com kommer även i år att ställa upp med stöd till Musikhjälpen i form av låtönskningar. 2013 och 2014 fick Dansbandssidan in över 10.000:- till Musikhjälpen genom insamling. 

(VI ÄR GLENNARTZ)

GlennartZ är ett liveband som inte är rädda för att sticka ut. GlennartZ är ett namn som lätt förknippas med traditionell dansbandsmusik, men låt er inte luras. GlennartZ spelar upp till dans, men inte åt det traditionella hållet. Istället för att spela klassiska dansbandslåtar så spelar vi en varierad repertoar med fokus på moderna radiohits. GlennartZ spelar på både danser och på alla typer utav festsammanhang. Tema i Musikhjälpen 2015! (Start idag 16.00) Live på SVT dygnet runt!

Ingen ska behöva fly undan klimatet
 

Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Och det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Det är alltså i snitt ca 2000 människor som varje timme måste lämna sina hem.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter