Dansbandet Finix släpper sin nya singel precis innan jul!

Inom kort släpper Finix Singeln "Förlåt mig" skriven av bland annat gitarristen, Niklas Ellerstad som även har producerat och mixat låten. Bandet letade efter en bra poplåt med vårt sound och stil. Dom ville ha en låt som kunde tilltala en bred publik och med chans att attrahera nya förmågor till dans.

Skivan släpps via eget skivbolag och kommer förhoppningsvis finnas ute lagom till vecka innan julafton, hänger lite på tryckeriet som har en hel del att göra. Utöver singelspåret har bandet valt att inkludera elva liveinspelade låtar från sommarens turné. Finix har försökt att fånga vår spelglädje och energi i låtarna och lagt de rakt av på skivan utan krusiduller så att säga. Vi hoppas att alla dansare kan få liknande energiboost där hemma med denna skiva.

Finix säger: Skall bli otroligt kul att äntligen få ut något och detta är ett mål vi haft länge för att visa alla att vi är ett band att räkna med i dansbandssverige. Bandet hoppas ni ska gilla den. Kommer att finnas till försäljning på våra danser, via vår hemsida, Facebook, iTunes, m.m. Givetvis kommer den att komma ut på Spotify. 

Finix kommer att ta förhandsbokningar via Facebook för ett signerat exemplar alldeles inom kort.

Medlemmar: Morgan Sjogerlöv - sång Niklas Ellerstad - gitarr & sång Niklas Lindström - bas Jonathan Westling - trummor

För mer information om Finix klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter