Premiär vid Valborg 2016 för Wermlandsdansen!

Dansa in våren med Sveriges bästa dansband på Sveriges vackraste plats! I hjärtat av Värmland där solen alltid skiner ritas festivalkartan om. Ett stenkast från legendariska Sandgrund slår vi upp portarna för Sveriges nya dansfest. Under två dagar blir det dans och fest till Sveriges bästa dansband på Sveriges vackraste plats nämligen Karlstad CCC precis vid Klarälven. Här hittar ni hotellpaket, vårt speciella VIP-paket med supé och underhållning, den underbara dansbuffén m.m. Bandschema:Fredag: Lasse-Stefanz, Larz-Kristerz, Rune Rudberg med band och trubadurerLördag: Arvingarna, Black Jack, Scotts och trubadurer Varmt välkomna till vårens stora dansfest!


Var: Karlstad CCC 
När: 29-30 april 2016 I Kl. 21.00-02.00 (insläpp från kl 20.15) 
Biljetter: Biljettforum.se >> 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter