Dansbandspriset 2016 är igång! 

Då var röstningen igång för "Dansbandspriset 2016"! 25 dansband är nominerade och dessa kan ni se här nedanför. Röstningen i grundomgången pågår tills den 6/3 20.00! 10 dansband kommer att gå vidare från grundomgången till finalen som drar igång den 7/3 med start 20.00. För att rösta på ditt favorit dansband ska du klicka här! Man kan rösta 1 gång i veckan på sitt favorit band, det vill säga att bandet kan få upp till 4 röster i månaden. Mer information om hur tävlingen går till hittar ni under länken "Dansbandspriset 2016" här på sidan. / Christian (Grundare av priset) 

Vi är nominerade i Dansbandspriset 2016!

Donnez
Drifters 
Titanix 
Lasse Stefanz 
Casanovas 
Matz Bladhs 
Claes Lövgrens 
Engdahls 
Thorens 
Streaplers 
Arvingarna 
Barbados 
Perikles 
Callinaz 
Jenny Salens 
Fernandoz 
Stensons
Martinez 
Linda&SanMarino 
Voize 
Dolbyz 
Jontez 
Micke Ahlgrens 
Per-Håkans
Kindbergs 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter