En kväll med Drifters på Granbacken!

Igår den 12/11 fanns Dansbandssidan.com på plats på Granbacken i Löberöd för att göra ett reportage om Drifters. Denna kväll fick man lyssna på ett par av dom nya låtarna på Drifters nya skiva samt många andra härliga låtar från tidigare plattor. Det blev en kväll med härlig stämning och härlig dansbandsmusik rakt igenom. Nedanför kan ni ta del av bilder och en film från kvällen. Jag vill passa på att tacka Drifters för kanon trevlig kväll samt för fikastunden i pausen. För 1a gången fick jag även träffa Drifters nya trummis Robert, en kanon trevlig kille som spelar kanon bra. På lördag kan ni ta chansen att tävla om Drifters nya skiva på Dansbandssidan.com på Facebook (Signerad av bandet) / Christian 

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Klicka på bilderna för större bild!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter